Parts United

De onderdelen van Parts United.

Parts United
Parts United is specialist in het leveren van onderdelen voor technische producten. Wij leveren de onderdelen voor technische producten van diverse fabrikanten. Om ervoor te zorgen dat technische producten correct blijven functioneren is onderhoud en service nodig. Juist in een concurrerende markt is het de serviceverlening die het onderscheidende vermogen is. En uiteraard een positieve bijdrage levert aan het imago van het merk en de serviceverlenende bedrijven.

Ruime voorraad
Door ons ruime assortiment en onze voorraden heeft u als klant korte levertijden en kunnen wij snel de onderdelen naar het door u gewenste adres opsturen. Als klant kunt u een inlogcode aanvragen voor de technische database waarin de meeste handleidingen en (exploded view) tekeningen aanwezig zijn waardoor u eenvoudig en snel de juiste onderdelen bij ons kunt bestellen.

Ondersteuning van technische specialisten
Wij hebben een speciale service voor technische diensten die zelf onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Wij bieden onderdelen pakketten aan waarmee wij uw bus uitrusten met de meest voorkomende onderdelen waardoor u zelf in het veld kleine reparaties direct kunt uitvoeren. Informeert u eens naar de mogelijkheden.

 

Voorraadbeheer voor fabrikanten
Parts United beheert voor meerdere fabrikanten in de markt de onderdelen voorraad. Dat betekent dat wij voor onze servicepartners (fabrikanten) de meest voorkomende onderdelen (zogenaamde fast-runners) op voorraad houden in ons magazijn. Hierdoor zijn de klanten verzekerd van snelle levertijden.

Onderdelen sourcing
Parts United heeft de mogelijkheid om speciale onderdelen voor u te sourcen. U plaatst eenvoudig een source opdracht via onze website en onze mensen zoeken wereldwijd het door u gewenste onderdeel voor u.

Levering
Het Europese hoofdkantoor van Parts United is gevestigd in Nederland te Alphen aan den Rijn met de beschikking over een ISO 9001 - 2000 gecertificeerd distributiecentrum van ruim 30.000 m2 en "In House" douanevergunningen en vervoersdocumenten. Wij zijn gewend om voor veeleisende opdrachtgevers deel- en / of totaalproducten af te leveren. Het verpakken en assembleren van onderdelen wordt door ons in eigen huis gerealiseerd. Hierdoor kunnen we de door u gewenste onderdelen veilig en snel naar de door u gewenste locatie versturen of het nu gaat om kleine zendingen, pallet of zelfs container zendingen.

Parts United levert het juiste onderdeel zo snel mogelijk tegen de laagst mogelijke prijs.

Parts United B.V.

Betaalmogelijkheden

IDEALPayPalMisterCashSofortMasterCardVisa

Wereldwijde levering

werledwijd

Adresgegevens

Postadres:
P.O. Box 395
2400 AJ Alphen aan den Rijn
The Netherlands

Bezoekadres:
Hoorn 159
2404 HH Alphen aan den Rijn
The Netherlands

T: +31 (0)88 1222 000
info@partsunited.com

KvK Leiden 28116847.
BTW-nummer: NL81.82.20.909 B01