Parts United

MVO Statement

Parts United neemt haar verantwoordelijkheid voor de gevolgen van haar activiteiten en beslissingen op de mens, het milieu en de maatschappij, en legt daarover verantwoording af. Om haar duurzaamheidsimpact zo veel mogelijk te reduceren focust Parts United op de verlaging van haar carbonfootprint, de beheersing van de afvalstromen, het verduurzamen van de inkoop en onderneemt Parts United tal van initiatieven om zo ‘groen’ als mogelijk te zijn. Door deze visie wil Parts United niet alleen haar medewerkers maar ook haar leveranciers en klanten inspireren zo duurzaam en milieubewust als mogelijk te handelen en op hun beurt samenwerkingsrelaties in de technologieketen te inspireren.

Kernwaarden
MVO behoort tot de kernwaarden van Parts United. Parts United richt haar ondernemingsactiviteiten op waardecreatie op langere termijn in de drie dimensies mens, planeet en revenue, en gaat daarover de dialoog aan met haar stakeholders.

Duurzaam
Vroegtijdige participatie in duurzame technologische ontwikkeling is voor ons strategisch van belang. Enerzijds biedt dit ons de kans aan te haken bij innovatieve ontwikkelingen. Anderzijds blijkt vaak dat er sprake is van spin-off in de vorm van nieuwe markten, waarbij Parts United kennis opdoet die weer als input kan dienen voor andere, veelal aan de energiemarkt gerelateerde, projecten.

Gedragscode
De gedragscode van het MVO beleid is op het hoogste niveau in de organisatie geregeld en valt onder de directie en de advies raad. MVO principes zijn een integraal onderdeel van het HR beleid en de business principles.

Vind een product

Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.

Betaalmogelijkheden

IDEALPayPalMisterCashSofortMasterCardVisa

Wereldwijde levering

werledwijd

Adresgegevens

Postadres:
P.O. Box 395
2400 AJ Alphen aan den Rijn
The Netherlands

Bezoekadres:
Hoorn 159
2404 HH Alphen aan den Rijn
The Netherlands

T: +31 (0)88 1222 000
info@partsunited.com

KvK Leiden 28116847.
BTW-nummer: NL81.82.20.909 B01